Горлівський міський методичний центр
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 21.05.2024, 06:35

Головна » 2014 » Лютий » 27 » Шкідливим звичкам – «НІ»!!!
15:01
Шкідливим звичкам – «НІ»!!!

25 лютого 2014 року на базі Горлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 пройшов семінар-тренінг «Профілактика шкідливих звичок серед учнівської молоді та профілактика здорового способу життя». У семінарі взяли участь вчителі основ здоров’я загальноосвітніх навчальних закладів міста. 
В рамках проведення семінару-тренінгу було висвітлено цілий ряд важливих питань. Методист міського методичного центру Бубнова Валентина Дмитрівна виступила з методичними рекомендаціями щодо удосконалення профілактичної роботи з проблеми вживання психоактивних речовин учнівською молоддю». Керівник міського методичного об’єднання вчителів основ здоров’я Капустіна Анжела Вікторівна, ознайомила учасників семінару з результатами опитування учнів навчальних закладів України, проведеного в межах міжнародного проекту «Здоров’я та поведінкові орієнтації учнівської молоді України» та методикою використання тренінгових технологій з цієї проблеми на уроках основ здоров’я.. 
Цікавою і змістовною була практична частина заходу, яка проілюструвала досвід роботи фахівців. Запропоновані форми роботи містили інформацію та відпрацюваня практичних навичок, що дозволяють набути знання і вміння, необхідні для реалізації здорового способу життя та попередження шкідливих звичок. 
Під час проведення семінару-тренінгу педагоги актуалізували поняття життєвих цінностей, працювали над формуванням у дітей відповідального ставлення до власного здоров’я та вчинків, умінням приймати відповідальні рішення та протистояти соціальному тиску, також обговорювали наслідки дії шкідливих звичок на організм та вчилися оцінювати ситуації ризику. 
Семінар пройшов цікаво та продуктивно. Усі учасники семінару збагатилися новими знаннями та отримали заряд позитивних емоцій. Директор школи Політік О.Ф. побажала учасникам творчого натхнення і успіху у подальшій роботі.
Переглядів: 398 | Додав: mmc_gorlovka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz