Горлівський міський методичний центр
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 07:27

Головна » 2014 » Квітень » 9 » Міжнародна навчально-дослідна конференція «Споконвіку було Слово…»
11:22
Міжнародна навчально-дослідна конференція «Споконвіку було Слово…»

03 квітня 2014 року у Горлівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 47 – багатопрофільний ліцей «Старт» відбулася І Міжнародна навчально-дослідна конференція учнівської та студентської молоді «Споконвіку було Слово…». Організаторами даної конференції виступили заступник директора ГНВК з навчально-виховної роботи Скороходова Анжеліка Ігорівна та керівник шкільного методичного об’єднання вчителів іноземних мов, вчитель англійської мови ГНВК Ткачов Володимир Ігорович.

Під час проведення конференції її учасники обговорювали питання та проблеми іноземної філології, літературознавства, а також питань з правознавства та філософії. Було зроблено акцент на комунікативно-прагматичних, соціолінгвістичних та культурологічних аспектах досліджень у галузі гуманітарних наук.

У роботі конференції взяли участь 52 дослідники, серед яких учні, студенти, аспіранти та викладачі. Серед іншого слід відзначити доповіді учасників з Португалії та Франції. Дискусії велися усіма заявленими робочими мовами конференції: українською, російською, німецькою, французькою та англійською.

На пленарному засіданні зі словами привітання звернулися до учасників конференції Горлівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 47 – багатопрофільний ліцей «Старт» Оксана Сергіївна Радіч, заступник директора Анжеліка Ігорівна Скороходова, голова ОО «Горлівська Спілка Молоді «Україна Молода» Сергій Миколайович Попов, викладач кафедри німецької мови Горлівського інституту іноземних мов Юрій Юрійович Жуков, вчитель англійської мови ГНВК Ткачов Володимир Ігорович.

На секційних засіданнях молоді вчені: студенти та учні розповіли про стан дослідження багатьох питань іноземної мовознавства та інших гуманітарних дисциплін, представили результати своїх досліджень у змістовних доповідях, продемонстрували навички роботи з довідковими та лексикографічними джерелами, вміння збирати та систематизувати матеріал. Після плідної роботи керівники секцій підбили підсумки роботи та прийняли рішення вважати роботу конференції успішною. Треба зазначити, що матеріали конференції надруковані у збірнику навчально-дослідних робіт «Споконвіку було Слово…»

Любов та повага до Слова як справжнього скарбу сприятиме формуванню у молодих науковців відчуття відповідальності за власне мовлення, в якому виражено власні думки та погляди.

Переглядів: 553 | Додав: mmc_gorlovka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz